2016. május 14., szombat

Isten patikája





Először mondja az Írás

Az Isten elválasztotta a sós vizet az édestől, alkotta a szárazföldeket, ültetett kerteket, állatokat és halakat teremtett, ezt mind megteremtette, mielőtt az embert.
Ő mindent biztosított életünkhöz, mielőtt megszülettünk. 

Mi – sajnos – nagyon lassan tanulunk. 

Isten adott mindenhez egy óriási nyomravezető segítséget,  hogyan segítenek az ennivalók a testrészeinken.




   

Szőlő

 

 

A szőlők fürtökben lógnak, formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan, mint egy vérsejt, a mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és a vért. 



 Dió



A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy.
A gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg.Tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agyműködést.


     Füge


      
A fügék tele vannak magokkal és párosával lógnak, míg fejlődnek. A fügék elősegítik a spermák mozgási sebességét és növelik a mennyiségüket, ami kizárja a magtalanságot.

 
 

 

Narancs

A narancs a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női emlőmirigyek és segítik a mell egészségét megóvni és a nyirokmirigy csomók a mellből való eltávozását.


Hagyma




A hagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai állása szerint a hagyma segít eltávolítani a hulladék anyagokat a sejtekből. Könnyeket fakasztanak, amik viszont tisztítják a szemet.




Paradicsom

A paradicsomnak négy kamrája van és piros, mint a szív.  A benne lévő lycopine-ok igazi tápláléka a vérnek és a szívnek. Antioxidáns hatása erősebb a C-vitaminnál, lassítja a sejtek öregedését.
 



Egészségünkre akkor a leghatásosabbak, ha nyersen fogyasztjuk az Éden gyümölcseit.